Támogasd a redblek tartalmait!

Mivel épp munkanélküli vagyok, a tartalomgyártást nem tudom finanszírozni a nulla bevételből 🙁 Ezért most mindennél jobban szükségem van a támogatásotokra!

Válságbarát, koronavírus járvány kompatibilis Patreon szinteket hoztam létre, kérlek nézd meg!

Amit én itt csinálok, a tartalmak, a videók, stb.: mind a szabadidőmben, a hevenyészett eszközparkommal, egyszemélyes munkában készül. A minőségibb munkavégzést néhány eszköz tökre magasabb szintre emelné, ezért azt gondoltam, hogy ha bármelyikőtök tud nélkülözni hasonló dolgokat, mint amit itt leírok, vagy tud támogatni mondjuk Patreon-on, egyrészt hálás lennék, másrészt kirakom bárhova, mint támogató, harmadrészt irtó jó lenne!

Többféle megoldás is van.

1. Lehetsz Patreon támogató:

Legyél Patreon támogató!

2. Megbízhatsz engem munkával, tartalomgyártással, hirdetéssel, közös projekttel, ami nekem munkát és bevételt teremt – írj és megbeszéljük!

3. Támogathatsz fizikai eszközökkel, amik a tartalomgyártást nagyban megkönnyítenék. Ha például vannak olyan dolgaid, amikre már nincs szükséged, de az én munkámhoz hasznos lehet, akkor ne dobd ki, hanem adományozd nekem! Ilyen eszköz lehet például: hangtalan laptop, mikrofonok, mikroportok, HD kamera.

Hiszek az újrahasznosításban, hiszek a közösség erejében, és bízom bennetek. 15 éves pályafutásom során már kétszer is bebizonyítottátok, hogy nem alaptalan ez a bizodalmam.

„Jó, jó, mit picsogok én itt, segítséget kérve” – mondhatod, én viszont csak simán bízom a nagylelkűségetekben. Ha méltányolod azt a munkát, amit végzek és vagy abban a helyzetben, hogy támogasd a közösségi munkámat, tedd meg!

Legyél Patreon támogató!

Comments are closed.

Close