Támogasd a redblek tartalmait!

Amit én itt csinálok, a tartalmak, a videók, stb.: mind a szabadidőmben, a hevenyészett eszközparkommal, egyszemélyes munkában készül. A minőségibb munkavégzést néhány eszköz tökre magasabb szintre emelné, ezért azt gondoltam, hogy ha bármelyikőtök tud nélkülözni hasonló dolgokat, mint amit itt leírok, vagy tud támogatni mondjuk Patreon-on, egyrészt hálás lennék, másrészt kirakom bárhova, mint támogató, harmadrészt irtó jó lenne!

Többféle megoldás is van.

1. Lehetsz Patreon támogató:

Legyél Patreon támogató!

2. Támogathatsz fizikai eszközökkel, amik a tartalomgyártást nagyban megkönnyítenék:

  • nagy segítséget jelentene egy laptop. A legfontosabb: legyen hangtalan (hangfelvételhez használnám) és legyen rajta ilyen régebbi USB port.
  • óriási segítséget jelente 1-2 mikrofon, ezeket a beszélgetéseknél tudnám hadrendbe állítani.
  • a videóinterjúkhoz 2-3 mikroport egyszerűen zseniális lenne.
  • és ha van esetleg elfekvő, kidobandó mezei HD kamerád, ami működik, az is megkönnyítené a redblek stúdió munkáját.

3. Megbízhatsz munkával, tartalomgyártással, hirdetéssel, közös projekttel, ami nekem bevételt teremt – írj és megbeszéljük!

Hiszek az újrahasznosításban, hiszek a közösség erejében, és bízom bennetek. 15 éves pályafutásom során már kétszer is bebizonyítottátok, hogy nem alaptalan ez a bizodalmam.

Jó, jó, mit picsogok én itt, segítséget kérve, mondhatod – én viszont csak simán bízom a nagylelkűségetekben. Ha méltányolod azt a munkát, amit végzek és van olyan elfekvő cuccod, ami csak porosodik, és nincs rá szükséged vagy kidobnád, de nekem pont jól jönne: kérlek jelentkezz!

Legyél Patreon támogató!

Hozzászólások lezárva.

Lezár