Written by 06:57 Hírek, Szórakozás

Számára bonyolult? Blokkolt doménák! Orientális ár! Képlettároló! Anonymytát hozatal!

Csodálatos hírlevelet kaptam, elkezdtem olvasni és egyre szélesebb lett a mosolyom. Közreadom most …

Utolso e-mail kampány

A maga bizalma alapján amit nekünk igazolt a mi e-shopunkban úgy döntöttünk hogy elküldjük magának az utolsó reklám e-mailt ami speciális ajánlatot tartalmaz és amit korlátozás nélkül kihasználhat.

Uj privát rendelési lehetöség.

Utolso idöben olyan kedvezölen korlátozással találkozhattunk a generikus gyógyzerek ellen eladásával,de a mi eröfeszítésünk ellenére is blokkolva voltak a doménák és korlátozva volt a mi tevékenységünk ami föleg magának hozott felesleges feszult szituáciokat az életben és korlátozta a kényelmét. Ez esetben úgy döntöttünk hogy új ajánlatot dolgozunk ki magának a rendelés és a disztribúció esetében.

Hogyan müködik?

A szervezés része a e-mailnek a HTML fájl ami koplet katalogust tartalmaz a mi termékeinkel.Interactívosan van kidolgozva és a kinyitás esetén olyan terméket választ amilyenre szüksége van.A fájl végén található a képlettároló melybe a címét írja be hova lesz szállítva a csomag,közben visszamenöleg elküldi a mi e-mailunkra a rendelést.

Miért választottunk ilyen megoldást?

Ez a megoldás mindkét félnek maximális anonymytát hozatal.A vásárlás esetén semmi képen nem nyomon követhetö a rendelés a számítógépen sem a maga internet ellátója sem a munkáltatója nem látthassa hogy milyen web oldalakat látogat meg.Az egész folyamat úgy mutatkozik mind egy egyszerü e-mail küldetése.

A rendelési folyamat elküldése:

Lehúzza a HTML fájlt a maga számítógépjébe,kinyissa a fájlt a maga kedvelt böngézön (googl chrome,firefox),kiválasztja a terméket amilyikre szüksége van,egyszerüen a termék alatt kiválasztja a szükséges mennyiséget,azonnyomban megjelenik a orientális ara a terméknek.Ha már kész a rendeléssel a fájl végén kitölti a címét hova a comag küldve lesz és rákattint a gombra(ADATOK LETöLTéSE EM-MAILBAN).Kigenerált szöveges fájlt hozzá csatolja a melléklethez amelyet elküld a mi e mailunkra. 24 óran belül megerösítjük a maga megrendelését és tudatjuk magával a végleges rendelés árát. 96 órán belül a rendelés el lesz küldve a maga kiválasztott képlet alapján.

Motiváció a végére:

Ertékeljük a maga idejét, az elsö rendelés bonyolultnak mutatkozik de higye el csak pár perc idejét veszi el ,ezért az elsö rendelésre 40%-kos árkedvezményt ajánlunk.

Számára bonyolult?

Ha a mi címünkre elküldi hogy milyen termék érdekli, az esetben is a rendelése ugy lessz feldolgozva mintha a HTML fájlon rendelné.:

Close