15:29 PrEP

PrEP kerekasztal a Pride héten

Ha van kérdésed a PrEP-ről vagy szeretnél beszélgetni a megelőzésről, biztonságos szexről, akkor gyere el a PrEP kerekasztalra a CRUSH-ba!

Te tudod, mi a PrEP? Szednéd? Támogatod? Ellenzed? Gyere el a Pride fesztivál keretében szervezett beszélgetésre a CRUSH Budapestbe, és mondd el a véleményed vagy hallgasd meg másokét!

A PrEP egy olyan gyógyszer, aminek a szedésével HIV-negatív emberek elkerülhetik a HIV-fertőzés elkapását. Mit gondolsz erről? Mi a magyarországi helyzet? Hallgasd meg vendégeinket és vegyél részt az interaktív beszélgetésben!

A beszélgetést én moderálom, akik pedig válaszolnak: dr. Tamási Béla, bőrgyógyász-nemigyógyász, Takács Sándor, a Karolina szűrőközpont munkatársa, illetve természetesen ti is kérdezhettek és beszélgethetünk, ez a lényege a programnak!

Gyertek el!

A program Facebook event linkje:

https://www.facebook.com/events/821793365309564/

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár