09:30 Életmód

Birtoklás és az ánusz világa

A budapesti eucharisztikus világkongresszus BDSM csúcstalálkozó szombati napja is bővelkedett izgalmakban: birtoklási játékok és a mágikus ánusz kerültek terítékre.

Az első előadásról, amit meghallgattam, előzetesen az alábbi címet és leírást kaptam meg:

D/s pozíciók és mozgás I.
A D/s pozíciók és mozgás workshopon fel fogjuk fedezni a gyakorlati lépéseket ahhoz, hogy a bottom felvegye a pozíciókat és a parancsokat, amik ezzel együtt járnak. Körbe fogjuk járni a komplexitást, hogy ezt magasabb szintre tudjuk vinni, és, hogy a mozgást is be tudjuk emelni a workshopba. Be fogunk mutatni 10 pozíciót, amik elérhetőek könyvekben és az interneten”

Ez elég konkrét, az előadás azonban ennél személyesebb volt: egyrészt leginkább mesélős-élménybeszámolós hangulata volt, azaz Peter, a belga előadó arról mesélt, hogy ő és sub barátnője hogyan érték el azt a dom/sub viszonyt, amiben élnek. Illetve tulajdonképpen nem is pontosan ez, hiszen ők inkább ahogy elmondta, már owner-owned kapcsolatban vannak: a férfi birtokolja a nőt, aki kvázi (önkéntes!) rabszolgaként-alárendeltként él mellette.

Bemutattak technikákat, pozíciókat, testállapotokat, hétköznapi élethelyzeteket, ahogyan ezt ők megélik. Meséltek a 12 alap testhelyzetről, amit a szubnak a dom akár egyetlen kézmozdulatára fel kell vennie, és hogy ez hogyan valósítható meg akár egy éttermi vacsora során, egy nyilvános térben.

Elmondta például, hogy a szubja, egy 24 éves nő, nem ülhet le például kanapéra. Csak bizonyos székekre ülhet le és arra is csak akkor, ha megengedi neki. Elmesélte, hogy ezt hogy kezelik, ha nem a saját privát közegükben vannak. Egyrészt sok barátjuk szintén a közösség tagja, tehát nem ismeretlen nekik a különleges viszonyuk, de laikusok előtt olyan harmonikusan és gördülékenyen tudják már ezeket a játékaikat játszani, hogy szinte fel sem tűnik egy olyan embernek, aki semmit sem tud a d/s viszonyokról, hogy épp mi történik.

Peter azt is elmesélte, hogy ők egyébként (de különösen a férfi) már annyira zsigerből éli meg a d/s játékot, hogy teljesen gondolkodásmentesen, ösztönösen viselkednek igazából bárhol birtokló-birtoklottként. Ez az életük. És ettől ők teljesen boldogok. Mindezt úgy egyébként, hogy ez az életüket immár meghatározó játék teljesen önkéntes és felnőtt beleegyezésen alapul. Olyannyira önkéntes, hogy van egyébként teljesen normális életük, a lány például rendkívül intelligens, ezt Peter ki is emelte, ha jól emlékszem, mérnök, és kiemelkedően okos, kitűnő számítási és analitikus agyi kapacitásai vannak.

Ez szerintem egyébként egy fontos dologra világít rá megint csak a BDSM játékokkal, életmóddal kapcsolatban. Arra nevezetesen, hogy a beleegyezés mellett azért itt mégiscsak egy intellektuális játékról és kihívásról is szó van, tehát nem hagy nyugodni a gondolat, hogy alapvetően ehhez megfelelő intelligencia is szükséges. Tök jó, hogy Peter és a párja ebben is így egymásra találtak.

A szombati nap második előadása a sokatmondó “Az ánusz világa” címet viselte, és hát a szakterületen szerzett viszonylag beható tapasztalataim birtokában kíváncsi voltam, mit tudok még tanulni.

Spoilerveszély: ezúttal semmit. Illetve de, rájöttem, hogy talán többet is tudok az előadónál.

Az előadó Zsu magyar nyelven prezentált, amit a nagyszámú külföldi közönségnek Lilla tolmácsolt angolra, a bemutatóhoz pedig a Player nickű játékos volt az önkéntes demonstrációs alany. Megkímélném most a drága követőrajongóimat az esztétikai preferenciám és a demonstrációban részt vevő 51 éves alany között tátongó vizuális szakadéktól, ezért e helyütt inkább nem közlök fotókat, de máshol biztosan meg lehet nézni a bemutatót, hiszen a három nap alatt szerintem csak ezen a másfél órán kattantak annyit a tükörreflexek, mint az egész rendezvény alatt összesen.

Mindenesetre: érdekes dolgokat hallottam, de újdonságot valóban nem. Hacsak azt nem, hogy meglepett, hogy mennyire nem volt képben Zsu az óvszerek és a különféle síkosító anyagok kölcsönhatásáról. Zsu egyébként saját bevallása szerint masszőr, és elkezdte érdekelni az ánusz világa, és így nyergelt át erre a területre is. Viszont szerintem azért ha előadást tart erről, akkor illene tudni, hogy az óvszerek és bármilyen olaj egyáltalán nem jóbarátok.

Ő konkrétan a felvonultatott és bemutatott síkosító anyagok közül kizárólag a kókuszolajat ajánlotta játékra, ami engem eléggé meglepett. Az indoklás az volt, hogy szerinte

csak olyan dolgokat érdemes rákennünk vagy betolnunk az ánuszunkba, amit egyébként meg is ennénk.

Ezt így elraktároztam magamban, de nem értek vele egyet, különösen úgy, hogy az óvszergyártók mindig kiemelik, hogy a gumira még csak olajos alapú síkosítót sem szabad kenni, mert kikezdi az anyagát: megsérül, elszakad, stb. Tilos.

Ezután különféle eszközöket mutatott be az alanyon: például a tisztálkodáshoz szükséges (vagy ha valakinek ez a fétise) beöntőszettet.

A kezdőknek javasolt análkörte

Ebből is van többféle, és itt is hangzottak el érdekességek.

Itt most részletes leírás következik, ha ez zavar vagy felfordul tőle a gyomrod, ne olvasd tovább.

Ugye a kezdőknek ez a fenti análkörte javasolt, ebben kb. fél liter kézmeleg-langyos víz fér el. Működése a következő: a kis fekete csőrt ki lehet venni, és akkor be lehet tölteni a langyos vizet. Ne hideget, ne forrót: mindkettő szárítja és tönkreteszi a nyálkahártyát!! Ha benne van a víz, visszateheted a csőrt. Érdemes valami síkosítóval bekenned az ánuszt, hogy könnyebben feltolhasd a csőrt, lazán összenyomod a körtét, hogy bepréseld a meleg vizet. Nem engeded el a préselést, tehát így, összenyomott állapotban húzod ki, majd csak ezután nyomod ki a vizet. Ezt addig ismétled, amíg tisztának nem érzed magad. Ez a körte a anál traktus alsó részének kimosására képes.

A gravitációs beöntőkészlet

Ennek egy következő verziója a fenti gravitációs beöntés, amikor valahova felfüggesztesz egy kis tartályt, amin van mérce is, ez kb. 1 liter vizet tud tárolni, és abból jön lefelé egy cső, annak a végét dugod be magadba. Ennek a menete az előzőhöz hasonló. Itt ugye már érdemes a játék részét is kiemelni, hiszen adott esetben szükséges lehet ehhez az eszközhöz egy másik személy is, aki segít, stb.

A gravitációs beöntéshez az előadó a fenti középső pózt javasolta, tehát a bal oldaladon fekve, mert biológiai felépítésünk miatt így a leghatékonyabb az alsó bélszakasz tisztítása.

A következő, immár profiknak szánt eszköz, amit Zsu megemlített, a zuhanycső végére szerelhető speciális kimosófej:

Kimosófej

Ezt a hétköznapi zuhanyrózsa lecsavarása után lehet felszerelni a zuhanycső végére, majd a kimosási technológia ugyanaz ugye, a különbség csak a megszakításmentes vízfolyam. Ez okozza egyébként az esetleges veszélyt is a nem kellően tapasztaltak esetén, hiszen ugye nem lehet pontosan tudni, hogy végül is mennyi vizet enged be a bélcsatornába, ami a víznyomástól könnyen szétrepedhet. Ezért ezzel csak óvatosan.

Pont ennek a kiküszöbölésére van ilyen speciális feje az eszköznek, hogy csak néhány apró lyuk van rajta, amin a víz kifolyik, így még nagy hálózati víznyomás mellett is viszonylag korlátozott mennyiségű vizet enged át. Az előadás közben is hozzátettem, hogy viszont az átfolyós gáz vízmelegítővel rendelkezők óvatosan használják ezt, mert nagyon nehéz úgy fenntartani ilyen csekély állandó vízáramot, hogy egyrészt ne váltson vissza a kádtöltő csap zuhanyról sima csapra, másrészt hogy megmaradjon a gázégő lángja, tehát langyos víz jöjjön a csőből. Szóval csak óvatosan, és tapasztald ki a saját melegvíz rendszeredet alaposan előtte.

Végül az Ánusz varázslatos világa c. előadás azzal zárult, hogy a demonstrációs alany négykézláb ereszkedett a masszázságyon, és Zsu a kókuszolajos bekenés után gyakorlatilag azonnal négy ujjával volt az alanyban: az volt a cél, hogy egy ilyen anál spekulumot helyezzen fel neki, hogy

belenézhessünk a vak napba, azaz megtekinthessük Playert – belülről.

Én valamilyen oknál fogva ezt a remélem soha vissza nem térő lehetőséget előzékenyen kihagytam, de a résztvevők majd 90%-a megtekintette a férfi legmélyebb bugyrait.

Itt véget is értek a szombati workshopok, így hazamentem, átöltöztem, majd visszajöttem az esti play bulira, ahogy ígértem. Kíváncsi is voltam, meg meg is hívott rá a szervező, aztán a szerb domina, meg Ryan barátom is említette, hogy nézzük meg.

Ryan-nel egyébként, aki az első felvállalt fétismodell Magyarországon, hamarosan egy videóanyagot is láthattok (nem olyat).

Na visszajöttem csupa feketében, igyekeztem a közösséghez öltözködni, jól is tettem: a délutánihoz képest meglehetősen hardcore lett a közönség kinézete. Volt itt tigrismintás furry, számos crossdresser, travik, mesterek, szolgák, kutyamaszkos fiúk egy jockban négykézláb, gazdijuk láncon vezette őket, bőrszerkós medvék, ostoros dominák, láncon vitt szájpeckesek, szóval minden, kinek-kinek mi a fétise.

A három teremben három különféle “esemény” zajlott: leghátul kisebb csoportosulásokban fenekelések, korbácsolások zajlottak, az értő közönség tekintete mellett, a középső teremben egy állványhoz kikötözött nőt korbácsoltak épp nagy átéléssel, utána pedig egy nagyon ízléses (valóban!) függeszkedő kötözést láttam. A külső teremben egy viszonylag diszkrét “terítés” volt, ahogy hívták: vagyis egy fekvő meztelen nőre halmoztak mindenféle élelmiszereket, gyümölcsöket, stb., és róla lehetett enni.

Eljött lassan a hajnali 1 óra, és a szervező bejelentette a színpadi műsort. Én nem tudtam, mit lehet még kihozni ebből a napból, de sikerült meglepni: ilyet sem láttam még életemben, hogy valakit konkrétan

megbillogoznak előttem 2 méterre.

Úgy volt ugyanis, hogy a klasszikus, zenére induló kis színpadi játszadozás az alábbi menetet vette fel: a két hölgyet a mester úr felváltva fenekelte, ütötte, fakanállal, fenekelőlapáttal, még kés is előkerült (semmi sérülés nem történt természetesen), majd az előadás dinamikája a csúcspont felé közelített, amikor elővette a mester a gázlángot és elkezdett hevíteni egy billogot.

Nem így, hanem kézi gázlánggal hevítette fel a billogot

Na ezt aztán a modell hölgy hófehér bőréhez érintette kb. egy pillanatnyi másodpercre, de ez is elég volt ahhoz, hogy beégjen a bőrébe a monogram. Nem először csinálhatta ezt a hölgy, hiszen a minta fölött már volt egy begyógyult billogja is, de azért láthatóan fájt neki (bár biztos tetszett is egyúttal).

Szóval érdekes volt a látvány, érdekes volt ez az egész hétvége.

A tanulság?

Legyél nyitott. Érdeklődj. Tanulj. Tiszteld a többieket.

Íme, én, aki életemben nem voltam BDSM közösségben, mindössze két nap alatt mennyit tanultam és láttam, tanultam a saját korlátaimról, a saját érdeklődésemről, és hogy mennyiféle ember van. Érdemes neked is elmenned egyszer egy ilyen buliba, ha még nem voltál. Legfeljebb nem tetszik, és hazamész.

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár