Written by 20:04 Életmód

DusiManó 5 tanácsa a tisztálkodáshoz

Az anális szex előtt nagyon fontos a megfelelő tisztálkodás, ugyanakkor vigyáznod kell magadra is. …

Az anális szex előtt nagyon fontos a megfelelő tisztálkodás, ugyanakkor vigyáznod kell magadra is. DusiManó most öt tippet ad a megfelelő kimosáshoz!

DusiManó egy cuki kimosóballon, amit kíméletes beöntéshez tudsz használni. Különösen kezdőknek ajánlott, akik még ismerkednek a saját testükkel, illetve azoknak, akik félnek a zuhanycsőre szerelhető változattól, ami helytelen használatnál nagyon komoly sérüléseket is okozhat. Szóval DusiManó most öt egyszerű tippet ad neked azért, hogy magadat is meg tudd védeni a kimosás esetleges sérülései ellen.

1. Ne ronts ajtóstul a házba!

Lazítsd el a záróizmaidat: tökéletes erre például egy kicsit besíkosítózott ujj, amivel kicsit meglazíthatod a területet, mielőtt bármit betolsz a fenekedbe. A bármi alatt ez esetben a kimosóballon elvékonyodó csövét értsd.

2. Síkosíts, síkosíts, síkosíts

Mind az ánuszodat, mind a ballon csövét (vagy ha a zuhanycsőre szerelhető fejet használod, akkor azt a fejet) is kend be síkosítóval.

3. Egyszerre ne sok vizet juttass be!

Semmi szükség a durva és gyors hatásra, szép lassú, kimért adagokkal tisztálkodj. Azért is jó a ballon, mert ott maximálisan te kontrollálod a víz mennyiségét, a zuhanycsöves megoldásnál mindig a legkisebb vízsugárral kezdj!

4. Adj időt magadnak a szex előtt

Legyél WC közelében, amíg vársz, hogy a teljes vízmennyiség kijöjjön.

5. Ne mosd ki túl sokszor magad!

Ha lehet, naponta maximum egyszer, és hetente maximum 2-3 alkalommal végezz kimosást.

Close