Written by 23:26 Ajánló, Budapest, Szórakozás

Zubi zubi zú a CRUSH-ban

Szombat este Lola Dreams és Jennifer Diamond tették tiszteletüket a CRUSH-ban, de apukám olyat tolt…

ha ott vagytok.

Lola Dreams és Jennifer Diamond látogattak el hozzánk: Jennifer révén magyar kötődése is van a párosnak, hiszen ő konkrétan magyar.

A meghirdetett 45 perces előadást hibátlanul lenyomták, ketten mindössze, átöltözésekkel, hatszázféle különféle jelenettel, precízen, ahogy kell. Leesett az állunk, hogy ennyi átváltozást, ennyi kosztümöt, ennyi jelenetet hogy tudnak összesen ketten megcsinálni ilyen olajozott precizitással, de nem nagyon volt időnk ezen sokat elmélkedni, hiszen ordítva vihogtunk.

Itt jön képbe az a személyes meggyőződésem is, hogy mennyire fontos, hogy milyen zenét választasz a produkciódnak. Lola és Jennifer műsorában olyan zenéket választottak, amiket vagy ismert mindenki és énekeltük velük, vagy mint a zubi zubi zú, simán belemászott a fülünkbe és toltuk. Szóval azt gondolom, hogy smink ide, ruha oda, legdrágább paróka amoda, ha fos zenét választasz, már eleve halálra van ítélve a produkció. Számtalan ilyen mellényúlást láthattunk az utóbbi időben, kezdőktől és tapasztaltabbaktól is. Érted, ott van mögötted 5 év színpad, és full kikerázva kijössz egy szar számválasztással, a közönség meg mint a farönk összefonott karral álldogál és szürcsöli a koktélkát. Erre kijön a kolléganőd a hiperegyszerű Shout-tal: tombolnak. Nem tudom ennél plasztikusabban elmagyarázni, és remélem szombaton is így lesz:

ne válasszál szar számot.

Egyébként hol a picsában voltatok,

de tényleg különösen a feltörekvő fiatal művésznők? Idejön két fergetegesen tehetséges művész egyenesen Belgiumból, itt kellett volna csücsülnötök az első sorban és tátott szájjal nézni, hogy merre lehet még fejlődni. Tessék vigyázni szombaton a Drag Queen Hungary döntőben! 🙂

Close