16:32 Életmód

Baricz Zsolt hitről, mélypontokról, önismeretről

Zsoltnak már korán szembe kellett néznie a megküzdési stratégiákkal a középiskolai zaklatások miatt. Hogyan lépett túl ezen, merre vezette tovább a saját életét – erről mesél most.

Zsolt 23 éves, de már középiskolában megtapasztalta a bullyingot, egy időben pszichológushoz is járt. Erről és olyan mélypontokról mesél, amik tanulságosak lehetnek a kedves nézőknek is: hogyan mászott ki a gödrökből, amik az életben szembejöttek, hogyan fejlesztette magát, milyen szerepet tölt be az életében a hit, illetve mik a tanácsai a saját generációja és a fiatalabbak számára. Szerintem tanulságos beszélgetés, nekem nagyon jó volt hallgatni, remélem ti is találtok benne értékes gondolatokat.

Iratkozzatok fel Zsolt Instagramjára és YouTube csatornájára:

instagram.com/bariczzsoltofficial/
youtube.com/channel/UCbxJVIdL-eu-zBm28K69r9Q

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár