08:33 Életmód

Váradi Lénárd: Fogadjátok el a gyerekeiteket!

A fiatal meleg roma fiú azt vette a fejébe, hogy musicalt készít az életéről, küzdelmeiről. Erről most egy dokumentumfilm is készül.

Váradi Lénárd fiatal roma meleg fiú, aki nagy ellenszéllel szemben a fejébe vette, hogy musicalt készít a saját életéről, küzdelmeiről, hogy hogyan éli meg a melegségét romaként. A fiú egyszerre két kisebbséghez is tartozik: a romáknál a melegség nem annyira elfogadott dolog, míg melegként a budapesti közegben romasága okoz hátrányokat. A meleg romák ráadásul szinte alig látszanak a közéletben, még a közösségben is alig. Lénárd projektje ezért fontos: bemutatja a saját útját a legmélyebb gödörből egy tisztes életig és párkapcsolatig. Kövessétek őt instagramon, és nézzétek meg majd a filmjét!

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár