Written by 09:37 Hírek, redblek, Vélemény

Fergeteges, fergeteges műsorral nyitotta a korona utáni új szezont a WhyNot

Így kell elegánsan megnyitni egy szezont: három valódi díva – vastaps.

Szuperlatívuszokban tudok csak nyilatkozni: a ház asszonya, Rebecca White, az egykori Phoenix háziasszonya, Bonnie Andrews és a 20 éves Alteregos pályafutását nemrégiben ünneplő Betty Blue olyan műsort adott, ami feladta a leckét a kluboknak.

Lesz második kör, de szerintem már ott is elfogyott az összes asztal.

Rebecca energikussága már eleve megalapozta a hangulatot, erre Bonnie rádobta a rá oly jellemző erős komikus stílusjegyeket és lendületes koreográfiát, Betty Blue pedig a műsor megkoronázásaként a tapasztalt díva szerepében olyan arcjátékot adott elő, hogy simán kaphatna csak ezért egy Drag Oscar-t.

A WhyNot és az Alterego kollaborációjának ez az első fecskéje olyan fergetegesre sikerült, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel már most lesz egy második kör június 23-án kedden. A további együttműködésről még nem tudok semmit, mindenesetre a siker alapján borítékolnám, hogy rendszeresek lesznek a közös műsorok. A WhyNotban tiszteletüket tették egyébként az Alterego jeles művészei és munkatársai, így többek között a klub grande dame-ja, Lady Dömper, valamint Gizi és Miasma Queen is jelen volt.

Egy megjegyzésem lenne, ami egyébként már a korona előtt is meglehetősen zavart, és nem csak engem:

az a kurva füstgép úgy telefújja füsttel a helyiséget, hogy nem lehet látni semmit, így erősen levon a műsor élvezhetőségéből! Ezt érdemes lenne átgondolni.

Miss White-ot a végén azért így is kétszer (!) tapsolták/tuk vissza, a Mamma Miát így háromszor üvöltöztük kívülről a művésznővel, elementáris érzés volt.

Nagyon hiányzott ám már ez! Hiányzott a társaság, a szórakozás, a műsor – ezt most maximálisan megkaptuk ezen a csütörtök estén. Jó volt a közeg, jó volt a hangulat, megszállhatta egy jótevő angyal aznap este a Belgrád rakpart egét, egyszerűen minden klappolt.

Sok ilyet szeretnék még látni!

Az este három sztárja: Rebecca White, Bonnie Andrews és Betty Blue (fotó: Rebecca)
Close