Written by 09:41 Hírek, Szórakozás

HBO: Itt vagyunk

Csodás új sorozattal jelentkezik az HBO: Eureka, Shangela és Bob The Drag Queen körbejárják Ameriká…

2020. április 23-án debütált és tegnap be is fejeződött az HBO programjában a We’re Here című dokumentumsorozat első évada, amit még tavaly novemberben rendeltek be. A lényege az, hogy három tapasztalt drag queen – most Eureka, Bob the Drag Queen és Shangela – keresztül-kasul járják Amerika kisvárosait, hogy egy egyestés előadást hozzanak össze valakivel a közösségből. Minden egyes részben kiválasztanak egy-egy drag daughter-t, kimozdítják őt a komfortzónájából, átváltoztatják full drag-be, és csinálnak egy fergeteges showt.

Mindeközben megismerhetjük a kis közösségeket, a hétköznapokat, a küzdelmeket, magukat az embereket, a drag queen-enkhez és a melegséghez való hozzáállásukat. Ennélfogva feltétlen dokumentarista jellegű a sorozat. Nincsenek megírva a szövegek, tehát unscripted, vagyis amit látsz, az akkor ott élőben zajott.

Az első évad hat részét már levetítette az HBO, így ezzel befejeződött, de tegnap berendelték a második évadot! Egyelőre úgy tűnik, hogy ebben ugyanez a három drag queen lesz. Nina Rosenstein, az HBO programming alelnöke azt nyilatkozta, hogy

„A sorozat olyan átütő erejű volt, amiben reménykedtünk ugyan, de valójában nem számítottunk rá. A kisvárosi drag daughter-ek olyan pozitív közösségi élményeket hoztak létre, ami megerősített minket abban, hogy folytassuk a sorozatot és még több embernek segítsünk megtalálni a saját hangját” .

Az első évadban az alábbi hat várost látogatták meg a királynők: Gettysburg, Twink Falls, Branson, Farmington és Ruston.

Várjuk a második évadot!

Close