Written by 16:20 Életmód, Hírek

Drag on, Queen! – limitált kiadású sör készült a Pride hónap alkalmából

Rengeteg országban vált divattá, hogy a Pride hónap alkalmából limitált kiadású sört készítenek a f…

Pár újbudai kézműves söröző közös szerelemgyereke a Bartókra Hangolva, ami már kétszer is szervezett közösségi sörözést. Az első a Bartoktóberfeszt volt, a második pedig a pandémia ellenes Bartók Újra Ale. A limitált kiadású sör mellett programokkal és nyereményjátékokkal is vártak minden érdeklődőt. Augusztus 12-én pedig érkezik a

Drag on, Queen!

nevezetű sör, ami több szempontból is különleges.

A sör egy kajszibarackos rainbow pale ale és két változatban készül. A Bartókra Hangolva alapító helyein (Édes Érzés Bár, Bölcső Bar & Food, KEG Sörművház) fogják majd csapolni a normál változatot és készül 1000 palack Rainbow Edition, ami festett és csillámporozott, hiszen a sör jelmondata: „Palackba zártuk a Szivárványt!” Minden eladott korsó és üveg sör után a helyek 100 forintot adományoznak az Altalap Alternatíva Alapítvány részére, akik ártalomcsökkentő szolgáltatásokkal és különböző szűrésekkel, tanácsadásokkal, előadásokkal igyekeznek támogatni többek között az LMBTQ+ közösséget is.

A csillámporozott szivárványsörök

A névhez kapcsolódóan két Sörnagykövet dolgozik majd azon, hogy a szivárvány mindenkihez eljusson. Lexi Balenciaga és Trinity Bee mostanra már mindenki számára ismert, hiszen rengeteg színvonalas produkcióval lépnek színpadra és több tehetségkutatón is részt vettek már. A sörpremier után sem pihennek, hiszen mindketten indulnak az augusztus 15-i Drag Queen Hungary 2021 választáson.

A nagyszabású sörpremierhez kapcsolódik több program is. Augusztus 12-én mindenki részt vehet egy „Barokk Múzeumlátogatáson”, vagyis végigmehet a sörtúrán, felfedezheti a szervező helyeket, megkóstolhatja a sört. És aki a múzeumjegyét minden helyen lepecsételi, indul a nyereményjátékon, ahol egy karton csillámsört lehet nyerni. Ezen kívül az Édes Érzés Bárban egy Drag Night is lesz az eseményhez kapcsolódóan, ahol Trinity Bee és Lexi Balenciaga lesznek az est háziasszonyai. Fotófalak, játékok, kvízek, rengeteg sör és drag show várja az érdeklődőket este 6 órától, egészen hajnali 3-ig.

Gyere el a premier eseményre, aminek a linkje itt található.

Itt pedig a terjedelmes lista az összes résztvevőről, akik részt vesznek ebben a szuperprodukcióban:
https://www.facebook.com/bartokrahangolva
https://www.facebook.com/edeserzes
https://www.facebook.com/kegsormuvhaz
https://www.facebook.com/bolcsobar
https://www.facebook.com/whynotbudapest
https://www.facebook.com/altalap
https://www.facebook.com/rdblk.official

Close