Written by 19:27 Szórakozás, Vélemény

GAGA: Jó kezdet, de vannak még gyermekbetegségek

Február 7-én megnyitotta a kapuit a GAGA bár. A kezdeti irány jó, de vannak azért még gyermekbetegs…

Február 7-én, pénteken hivatalosan is megnyitotta kapuit a Dohány utcában Budapest új queer és mindenbarát szórakozóhelye, a GAGA. A soft és a grand openingen is ott voltam, és noha a törekvés jó, vannak azért még gyermekbetegségek.

Egy biztos és elvitathatatlan tény: az ex-Ankertes és Pride záróbuli szervező Takács Gyuri és Erdélyi Feri pazar, kiemelkedő és a queer klubokban eddig szerintem egyáltalán nem tapasztalható műsort szervezett össze a megnyitóra. Drag queenek, tűzzsonglőr, csodálatos táncosfiúk Bikkembergs fétiscuccokban, gitárkíséretes éneklés, táncoslányok, cirkuszi artisták, a konferanszié: Unique eleve egy unikum a pesti éjszakában, szóval tényleg kitettek magukért a műsort illetően. Lenyűgöző és parádés volt, elismerésem minden művésznek is!

Szerintem izgalmas, hogy az egész helyiség 100% üvegfelülettel kapcsolódik az utcához, viszont valószínűleg nem véletlen, hogy mindkét nyitónapon 6 fő marcona biztiboy állt az ajtóban. A bal oldali négyfős boxok tök jók a beszélgetős-iszogatós funkcióra. A körbejárható pult szintén jó, a jobb oldali asztalkomplexum is okés.

Voltak azért problémák is, amiket bizonyára a szervezők is észleltek, tekintve, hogy két veterán szórakoztatóipari szakmunkásról van szó. Írtam egy alaposabb értékelő cikket a megnyitó hétvégéről, de most még nem fogom publikálni. A célom ezzel az, hogy így is támogassam a GAGA kezdeményezést. Visszatérek majd ahhoz az anyaghoz 2-3 hét múlva, és meglátjuk, hova fejlődik a klub.

Itt és most mindössze a két legfontosabb fejlődési potenciált emelném ki: a mosdóhelyiségeket és a korlátozott műsor megtekintési lehetőséget.

Remélem, hogy sikerül gyorsan orvosolni ezeket és a többi hibát is és egy kurvajó klubbal gazdagodik a budapesti queer szcéna. ♥️

Close