Written by 20:57 Drag Department, redblek, Szórakozás

Két különdíjjal járulok hozzá a Drag Queen Hungary döntőjéhez

Annyira lenyűgöz azoknak az embereknek a munkája, akik estéről estére felsminkelnek és szórakoztatj…

A szabályok a következők:

Két kategóriában szeretnék díjat átadni. Elsőként a Youtube SuperQueen trófeát adnám a nyertesnek. A nyertes pedig nem más lesz, mint a Youtube csatornámon a Drag Department interjúsorozatban a legnézettebb interjú. Ez teljesen objektív kategória, a Youtube nyilvános statisztikája alapján bárki láthatja egy-egy epizód nézettségét. Ez fog dönteni tehát ebben a kategóriában.

A másik kategóriában, a Queen of the Year 2020-ban annak a művésznek adok trófeát, akiről azt gondolom, hogy a 2019/20-as évadban sokkal járult hozzá a szórakoztatáshoz, tehetségével példát mutat és karrierjével elismerést érdemel. Ez tehát egy „redblek közönség különdíj”.

És akkor a menetrend: a díjakat az idei Drag Queen Hungary 2020 gálán szeretném átadni. Ezt 2020. augusztus 15-én tartják a CRUSH bárban, szóval gyertek el minél többen!

Fontos, hogy a Youtube díj eredményét természetesen még alakíthatjátok: osszátok meg minél több helyen a videótokat, hogy emeljétek a nézettségi számot!

A versenyt augusztus 6-án zárom, addig van időtök népszerűsíteni az interjútokat.

Természetesen ez a felajánlás nem érinti a korábbi hozzájárulásomat, azaz mind a győztest, mind az udvarhölgyeket várom szeretettel az új Drag Department interjúsorozat évadban!

Close