14:12 PrEP

Már választani is lehet: új PrEP-szűrőpont a budapesti palettán

Újabb nemigyógyász szakrendelőben érhető el a PrEP-hez kapcsolódó kötelező szűrővizsgálati csomag: immár dr. Tamási Béla rendelőjébe is foglalhattok időpontot, ha szűrésre lenne szükségetek.

A legfontosabb információkat egy rövid bejegyzésben el is olvashatjátok a szakember honlapján. Korábban mindössze egyetlen budapesti magánklinika biztosított szűrést + gyógyszerfelírást is egyidejűleg, most a szolgáltatási paletta egy szűrőponttal gyarapszik. Tamási Béla ki is emeli a leírásában, hogy szolgáltatását leginkább azoknak ajánlja, akik önmaguk szerzik be a gyógyszert,

fontos tehát: a doktor úr nem rendelkezik PrEP-felírási jogosultsággal, így gyógyszert felíratni nála sajnos nem tudtok. A szolgáltatás kizárólag a nemzetközi ajánlások szerinti kötelező háromhavonkénti szűrővizsgálatokat tartalmazza.

Ha kérdésetek lenne, a szokásos módon írhattok nekem vagy a doktor úrnak is.

A PrEP-ről pedig itt egy kis olvasnivaló.

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár