Written by 19:06 Színeskék, Szórakozás

Van remény: már mennek a Paula és Paulina új részei

Egy hete nézhető már az RTL online-on is a kultikus sorozat legújabb évada, konkrétan 20 évvel a ré…

Az eredetiben a korábbi címet is megtartották (La Usurpadora, kb. A hasonmás), így magyarban is a megszokott Paula és Paulina címmel fut a sorozat.

A mexikói elnökné (vagy a hasonmása?), aki egy tipik kaliforniai idősödő kormányzóné benyomását is kelthetné (pl. Maria Shriver?), gyöngysorral, fülbevalóval, rúzzsal, pulykanyakkal

A történet szerint a mexikói elnök feleségét játssza, de a férj is és ő is félrekú elhidegültek már egymástól. A milf el akar már válni, hogy a maffiafőnökkel járhasson. Úgy oldja fel ezt a csavart, hogy egy magánkopóval felkutattatja a hasonmását, aki – micsoda váratlan fordulat – mintha az ikertestvére is lehetne. Jól meg is fenyegeti amúgy Paulásan, hogy ha nem lép a helyébe, she gets the El Chapo, innentől a sztori kb. hasonló a húsz évvel ezelőtti kiadáshoz.

RuPál Károlyné bárkit el tud zavarni. Ha rádküldi El Chapo-t, véged.

Nyilván technikailag jobb már a minőség, HD felbontás, szélesvásznú formátum, és akkora lágyító effekteket raktak a képre, hogy mindenki úgy néz ki, mint egy felhőből kitépett pillecukorhalom, már ettől elönt téged az unikornis-hatás, és beszippant a sorozat.

Remélem lesz benne megint egy Abuela Piedad (Piedad mama), a kétszáz éves mexikói matróna, aki még a mexikói függetlenségi háború veteránjaival cicázott a valladolidi összeesküvés közben, Piedad mama nélkül nem Paula és Paulina a Paula és Paulina.

Az eredeti sorozatban a már 90 éves Libertad Lamarque játszotta Piedad mamát, itt a kabátkához igazodó vöröses parókában épp. A színésznő egyébként 2000-ben hunyt el, 92 esztendős korában.

Jó megtekintést kívánok,
https://www.rtlmost.hu/az-uj-paula-es-paulina-p_17369

Close