15:43 Hírek, Szórakozás

Csupa-csupa maciprogram a hétvégén!

Most hétvégén zajlik a Budapest Bear Weekend is: szerte az országból és külföldről is ellátogatnak hozzánk a medvék és rajongóik. Egyúttal megválasztják az új Mr. Bear Hungary-t is!

Még a Lánchíd is medvében pompázik!

Most hétvégén zajlik a Budapest Bear Weekend is a fővárosban: szerte az országból és külföldről is ellátogatnak hozzánk a medvék és rajongóik – fogadjátok őket szeretettel! Egyúttal megválasztják az új Mr. Bear Hungary-t is!

A választás még tart, így te is dönthetsz arról, ki viselje majd 2020. február 15-től a Magyar Medvekirályt megillető szalagot.

Az egész hétvége programsorozata minden medvét, bocsot és rajongóikat várja. A részt vevő helyszínek Budapest ismert klubjai: pl. a WhyNot Bistro, a Magnum Szauna, a coXx, valamint a döntőnek helyt adó Mátyás Pálinkaház.

Pénteken például napközben városnézésre mehettek kedvenc macijaitokkal, este pedig a WhyNot-ban durrantják el a bulivonat startpisztolyát, miután a coXx-ban indul a Medvebarlang.

Szombaton koraeste a Magnumban ázhatsz a macikkal, este warmup szintén a WhyNot-ban, majd 21 órától a választás és az új Mr. Bear Hungary megkoronázása!

Vasárnap afterpancsi és búcsúebéd a WhyNot Bistroban.

Tartsatok a macikkal ezen a hétvégén is! Ha találkoztok velük, csináljatok fotót és ne ijedjetek meg tőlük: még akkor sem kell halottnak tettetni magatokat, ha csoportosan közelednek!

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár