09:55 Hírek

Dildóval segítenek Ausztrálián

A Geeky Sex Toys webáruház most a szigetország alakjáról mintázott műpénisz bevételeivel támogatja az ausztrál tragédia felszámolását.

Sosem volt még ilyen jó érzés segíteni!

A webáruház az eladott különleges dildókból befolyó profit 100%-át a tüzek elleni harcra ajánlja fel. A szigetországot sújtó bozóttüzekben eddig mindig 500 millió állat pusztult el, közöttük több ezer koala és kenguru, madarak és az élővilág további pótolhatatlan tagjai. A tüzek több mint 8,4 millió hektár ausztrál földet égettek föl, legalább 24 ember meghalt és otthonok ezrei égtek porrá.

Az újjáépítéshez most a szexjáték gyártó cég is hozzájárul, ami egyébként összes termékét Ausztráliában készíti, tehát eleve a helyi ipart támogatták a vásárlók. Most azonban a speciális, Ausztráliát formázó talpú dildó teljes profitját is a tűzvész elleni küzdelemre utalják.

Eddig több, mint 15 000 ausztrál dollár jött össze:

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár