Written by 18:55 Hírek

Elhunyt Casey Tanner

Méltósággal viselt hosszú betegség után elhunyt Casey Tanner. A felnőttfilm-sztár 28 éves volt.

Április 15-én, mindössze 28 évesen elhunyt Casey Tanner, aki egykor a Helix Studio népszerű modellje volt – írja a Str8up.

A közösségi médiában párja, Ariq osztotta meg a részleteket, miszerint Casey már évek óta egészségügyi problémákkal küzdött, és 2023. márciusában tüdőgyulladást kapott, amitől a szervei elkezdtek leállni. Utolsó hónapjait hospice ellátásban töltötte. „Elképzelhetetlen mennyiségű szeretet volt köztünk” – írja üzenetében párja, Ariq.

Ariq azt kéri, hogy virágok helyett adományokkal támogassák azt, hogy Casey kedvenc helyén, a San Diego-i állatkertben, az elefántok mellett egy emléktáblát avathassanak.

Casey Tanner több mint 20 Helix produkcióban szerepelt 2013 és 2016 között, és a mainstream médiában, a Youtube-on is nagyon népszerű volt az akkor párjával, a szintén felnőttfilmes Blake Mitchell-lel. 2016-os szakításuk után is barátok maradtak, és Blake is szívhez szóló üzenetettel búcsúzott egykori párjától Twitterén.

Casey pont akkoriban volt a Helix meghatározó modellje, amikor gyakorlatilag a stúdió aranykora volt és sikeresen határozta meg a twink kategóriát az iparban.

Visszaemlékezések szerint Casey pontosan olyan kedves, pozitív és életvidám fiú volt, ahogyan a képein is látszik.

Nyugodjék békében.

Szörnyű, hogy ilyen hamar távoznak ilyen értékes emberek, talán emlékezhettek, hogy két évvel ezelőtt a szintén Helix-es Alex Riley hunyt el mindössze 22 évesen, idén áprilisban pedig Trevor Laster követett el öngyilkosságot.

Close