08:08 Szórakozás, Vélemény, Vezető

Ez színvonal. Periodt.

A harmadik kollaborációs műsoros esttel rövid szünetre vonul az Alterego-WhyNot közös program, de hamarosan visszatérnek!

Most csütörtök este a harmadik közös Alter-WhyNot műsoros estet nézhette meg a kedves közönség, és visszautalnék az első kettőre, ahol a ház asszonyait Betty Blue majd Mary Lou “egészítette ki” fergetegesen.

Nos, nemhogy lanyhult volna az érdeklődés, a színvonal, a szórakoztatási potenciál, hanem még nőtt is: ezúttal a ház asszonya, Rebecca White, a minden lében kanál Bonnie Andrews és az ikonikus Cielle Ferreira adott olyan műsort, hogy zengett a ház a vastapstól.

Azt gondolom, hogy azok a művészek, akik itt megfordultak az elmúlt egy hónapban, olyan példaképek, akik kiváló színvonalú, korszerű, szórakoztató, elegáns, humoros, lendületes produkcióikkal méltán kapnak vastapsot. Energikus, vicces, látványos. Három hónap karanténdepresszió után pont ilyenre van szükség, olyan szórakozásra, ahol percenként húzom elismerő mosolyra a számat, mert olyan minőségű műsort látok, amit adott esetben nagy, neves helyeken sem igen.

Tartsátok meg ezt a kezdeményezést, Csabi remélem olvasod, mert ez exkluzív színvonal – tök jó, hogy a füstgépet már mértékkel használjátok, tök jó, hogy most a bár minden pontjáról látható volt a műsor, gyerekek így kell ezt csinálni. Ennyi.

Kapcsolódó:

Szolgálati közlemény: Tetszett? Akkor támogasd a redbleket, ha megteheted! Amit a redblek csinál, azt mind saját szabadidejében, saját eszközeivel készíti, és ez sajnos nincs ingyen. Ezért ha megteheted, hogy bármilyen módon támogatod azt a munkát, amit redblek végez, az rendkívül nagy segítség lenne! – Kattints ide!

Bezár