Written by 19:18 Hírek, Szórakozás

Bezár az Anker’t, a Gagába megy az OOPS

Az Anker’t bezárásával új helyszínen folytatódik a péntek esték belvárosi queer bulija: a jöv…
Péntek-szombat-vasárnap grandiózus megnyitóval készül a Gaga

Legfrissebb hír: a klub kávézó funkciója néhány napot csúszik: a fiúk gőzerővel dolgoznak, hogy a nyitóprogramok gördülékenyen menjenek, ezért a nappali nyitvatartást egyelőre egy héttel későbbre tolják. Ne aggódjatok, amint van új hírem ezzel kapcsolatban, megosztom.

Február 7-én az egész hétvégén átívelő megnyitóval helyezi üzembe magát a Gaga pop up queer bar&club. Erdélyi Feri, a hely promótere osztotta meg velem a három napos bulisorozat programját:

Február 7-én, este hattól warmup, majd este 10-től Gaga showtime. Ahogy a bevezetőben írtam, az OOPS a Gagába költözik, így este 11-től Oops Pose w/ Zsolo, Mizztake.

Szombaton, február 8-án szintén este hattól warmup, 10-től showtime, este 11-től pedig techno buli: Mars w/ Lau, CT Kidobó

A vasárnap a csillé: este hattól leszbi buli „Women and their friends w/ Regina Rossi” címmel, este tíztől pedig showtime.

Ami a helyszínt illeti, a Gaga az egykori Metro Club épületében nyílik: a klubot a Dohány utcáról nyíló nagy üveges utcafrontnál találjátok. 

Close