Written by 11:03 Felnőtt, Hírek, Szórakozás

YesFather: Papos pornóval újít az apafiás szexnetwörk

Ahol fétispiac van, oda előbb-utóbb betüremkedik egy szolgáltatás: most papos pornóval újít az apaf…

Ismét újított a SayUncle popup szexnetwörk hálózat, ami irtó jól aknázta ki az utóbbi évek daddy issue-s keresletét, és húzott fel erre a tematikára számtalan sorozatot. Hozzájuk kötődik az apafiás Family Dick, a mormon fiúkról és feletteseikről szóló Missionary Boyz, a tesószexes Brother Crush, a bolti lopáson rajtakapott fiúkat büntető Young Perps és még sorolhatnám.

A számtalan iparági díjat nyert pornóhálózat jellemzően rotálja a különféle saját sorozatai között a szereplőket, így ugyanazon fiúk egyszer leckét meg nem író, büntetésre váró gólyák, másszort alázatos ministránsok, vagy éppen mormon feljebbvalók (elnézést, nem tudom, mi a mormon vallásban a felsőbb vallási vezetők megnevezése).

Vajon mi történhet a ministránsfiú meg az atya között a fenti jelentben? Vajon.

Azt írják egyébként a saját nyitóoldalukon, hogy

a katolikus fiatalembereknek mi sem fontosabb annál, mint hogy boldoggá tegyék atyájukat. […] Ez a vallásos témájú pornósorozat megmutatja az összes mocskos titkot, amiről az egyház nem szeretné, hogy tudj. Nézd meg, mi történik, amikor a meleg papok egyedül maradnak az alázatos ministránsfiúkkal…

Őrület van, gyerekek!

#keresztényüldözésiállamtitkárság

Close