Written by 21:31 Hírek, redblek, Színeskék, Szórakozás

A felülmúlás művészete

Igen, a felülmúlásnak is vannak szabályai. Nos, kb. azok, amiket a WhyNot kedd este lefektetett.

Már ugye múlt hét csütörtökön tudni lehetett, hogy az óriási sikerre, túlfoglalásra, teltházra való tekintettel egy újabb műsort fog adni a Betty Blue – Rebecca White – Bonnie Andrews trió. Teljesen nyilvánvaló, hogy a keddi estét is teltházasra foglalták, és a három művésznő húzott egy tőlük egyáltalán nem meglepőt:

nem volt ismétlés.

Az valóban elég amatőr lett volna, ha egy az egyben letolják a múlt csütörtöki műsort, és ezen a szinten ez már nem elfogadható, ahogy Bonnie is mondta. Úgyhogy vadiúj számokat és előadásokat láthattunk, és ha lehet, még emeltek is a téten.

Kérem, három olyan művész lépett fel kedd este a bárban, akik méltán példaképek, akik méltán mutatják az utat az útjukat keresőknek, akik a szórakoztatásnak azt a kifinomult formáját képesek nyújtani, amit kevesen tudnak.

Köszönet a művészeknek, köszönet a WhyNot stábjának, és külön Eszenyi Csabának, aki szívét-lelkét beletette a szervezésbe, és a saját büszkeségének is érezheti ezt a két szuper estét.

A jövőről pedig annyit, hogy a tomboló sikerre való tekintettel már indul is második (vagy ha az ismétlést is beleszámoljuk, akkor harmadik) műsoros est: július 2-án, csütörtökön Mary Lou érkezik az Alteregóból, asztalt már most érdemes foglalni. Aki kimarad, lemarad.

Nyári friss virágok fognak előbújni a WhyNot Café-ban július 2-án is
Close