Written by 20:04 Életmód, Felnőtt

Feljavul a nemi életed az előmelegített-síkosító adagolóval

Nem is értem, hogy korábban miért nem vetettem be ezt a láfjhekket: a szappanadagolóba síkosítót ke…

Nekem már a korábbi megoldás is őrülten 22. század: a szenzoros folyékony szappan adagolóba töltött síkosító roppant kézenfekvő és praktikus megoldás. Azonban most elárulom, hogy you lived in 1980, but the új terméket bemutató Spectrum Boutique lives in 2980: itt az előmelegített síkosítót adagoló eszköz, ami még jól is néz ki!

Az úgy van, hogy a síkosító alkalmazása a szexben egy rendkívül jótékony dolog: a jó csúszás miatt elkerülhetőek a sérülések, így a fertőzések, és a vízalapú síkosító az óvszert sem bántja – ellentétben az olaj alapú síkosítókkal, amit már nem igazán ajánlanak a szakemberek sem (szétmarja a gumit). Ugyanígy nem igazán tanácsos masszázsolajat bevinni a genitáliákba.

A folyadék alkalmazása eddig olyan volt, mintha Zsak-Fos, a bolondos próbálna cseresznyemagból atommáglyát létrehozni: egy sikertelen kísérlethalmaz. A síkosítós tubus rácuppantós teteje sose jön le rendesen vagy letörik, vagy ki se bírod nyitni, mert eleve csúszik, vagy eltömődik a kifolyóluk a beszáradt anyagtól. A pumpás megoldásokról lejön a pumpa, az a flakon is csúszik, sosincs jó helyen, összekeni a polcokat, foltot hagy az éjjeliszekrényen, stb. Ismerjük ugye a problémákat.

Ekkor jött a forradalmi ötlet, hogy a szenzoros folyékony szappan adagolóba tegyék a síkosítót, ami a közbülső lépés volt a cikkünk mai tárgyához: az előmelegített síkosítót adagoló eszközhöz, a Touch-hoz.

A szappanadagoló ugyanis továbbra is csak a hideg cuccot adagolja, de a Touch 2 perc alatt előmelegíti a folyadékot, így tökéletes hőmérséklet gondoskodik az azonnali élvezetről. A hideg cucc tehát már nem akadályoz meg semmit.

Az áruház szerint ez a síkosítás jövője. Megspórol egy csomó ideget: nem lesz forró a cucc, hanem tökéletes hőmérsékletű. A folyadék alkalmazása így egyszerűbb, mint valaha: nem kell a pumpás üveggel bajlódni, nem lesz ragacsos az éjjeliszekrény vagy időigényes a síkosítás. Egyszerűen csak át kell dugni a kezet az érzékelő hurkon, és kedvenc síkosítód vagy olajad varázsütésre előtűnik.

A tároló űrtartalma egyébként 115 ml. Minden folyékony síkosítóval és masszázsolajjal kompatibilis, a tesztelők azonban felhívják a figyelmet arra, hogy a túl sűrű folyadékokkal borzasztó lassan adagol, vagy felhabosítja őket. 3 különböző mennyiséget tud adagolni, lilás fény segíti a tájékozódást éjjel is, könnyen tölthető a tartály, csúszásmentes a talpa, mosható a csepptálcája. A folyadékokat 2 perc alatt melegíti üzemi hőmérsékletre, rendelkezik tanúsítványokkal és egyórás automatikus kikapcsolással.

Vannak a piacon kapszulás adagolók is, elég drágán:

Lefőzöd a neszpresszót, utána adagolsz egy kis lubrikántét! ?☕?️☕?️☕️

Close