Written by 14:26 Felnőtt, Hírek, Szórakozás

Meth Gala: drogos házibuli miatt forrong a meleg twitter

Előbb egy Meth Gala-ként elhíresült házibuli zaklatta fel a meleg twittert, majd másnap a résztvevő…

A The Sword írta meg a sztorit, miszerint a múlt hétvégén Ian Frost meleg felnőttfilmes állítólag a saját házában rendezett egy sokrésztvevős házibulit, amit bőségesen és részletesen dokumentáltak és közvetítettek az Instagramon is. Az atombombát Phillip Henry komikus robbantotta, amikor kirakott ebből a sztoriból képernyőmentéseket a saját twitterére, amiből az látszik, hogy a bulin még DJ is volt, kb. 1-2 tucat vendéget lehet megszámolni, és egyesek úgy emlegették, mint „Meth Gala” (utalás a Met Gala-ra, ami egy jelentős társasági esemény New Yorkban, egyúttal a kristály meth-re is).

A sztori azért különösen érzékeny most, mert az USÁ-ban túlzás nélkül állítható, hogy tombol a koronajárvány, amire a komikus úgy reagált: „Az emberek jobbra-balra haldokolnak, a melegek meg békésen házibulizgatnak hétfő este. BÖRTÖN.”

A videó kikerülése robbant a meleg twitter, és Frost letörölte Instagram, Twitter, de még Facebook fiókját is, azonban a törlés előtt még tett egy nyilatkozatot – bár ne tette volna. Ebből az derül ki, hogy vagy szer hatása alatt volt, vagy annyira ostoba, hogy nem igazán értette a mondandója súlyát, ugyanis a következő történt: Frost egyébként egy kommentre reagált, méghozzá Evan Ross Katz kommentjére, aki azt írta, hogy „a házibuli nyilvánvalóan egy kirívó tiszteletlenség az egészségügyi dolgozókkal szemben”, mire a pornós így reagált:

„Voltak a buliban páran az egészségügyi dolgozók közül is!”

Frosthoz hasonlóan egyébként számos további szereplő is teljesen törölte minden online jelenlétét.

A partin játszó DJ, Alec Brian is szereplője lett a botránynak, hiszen számos videóban taggelték meg: valaki megkérdezte tőle, hogy felébredt-e már, vagy még mindig „pörög”, mire konkrétan odakommentelte, hogy „még pörög”.

Kedden aztán már észbekapott, vagy belőle is kiürült a cucc, mert egy magyarázkodó képernyőmentést tett közzé az instagramján, amin bocsánatot kér.

A házibuli résztvevőit is kipécézték twitteren, amikor felismerték őket az instagram sztorikban vagy megjelölésekben. Ráadásul valóban voltak olyanok is a társaságban, akiknek mondjuk a pasija ápolóként a COVID szituáció frontvonalában dolgozik. Nem túl szerencsés…

És az időzítés!

A vicces benne, hogy pont most jött ki a DNA magazin interjúja a pornóssal (amit azóta a fejlécben frissítettek is), és Frost arról mesél benne, hogy hogyan tölti a karantént, miket csinál, hogyan tartja magát mentálisan, stb. Ezt mondja, amikor az újság azt kérdezi, hogyan foglalja le magát:

„A szórakoztatásban kiváló vagyok. Nem tudok unatkozni. Például főzök, háromszor étkezem egy nap, ez máris egy jó időtöltés.”

Nyilván erre az interjúra is rákapott a twitter, valószínűleg az újságot ért sok kérdés miatt frissítették a cikket, és a twitteresek szerint Frost egy totális bohóc.

Ha nem lenne elég egy bomba…

Jön másik! A Str8UpGayPorn nevű melegfilmes szórakoztatóipari megasite nem írt a sztoriról, viszont közzétettek egy meglehetősen ellentmondásos tweetet, amiben mindössze ennyit írnak:

Ez sem túl elegáns egyébként, ráadásul egy olyan oldaltól, ami abból él, hogy meleg pornósokat és filmjeiket reklámozza. Sok más pornósztár most meg ezen bukott ki, hogy pont egy ilyen oldal hogy írhat ki ilyet. A Sword következő cikkében egy rakás pornós twitterét szemlézi, akik reagálnak a portál fura kiírására.

Egyrészt érhető a partival szemben megfogalmazott kritika, de azért az kurvagáz, hogy emberek egy csoportjának halálát kívánja, ismétlem, egy olyan oldal, aki egyébként belőlük él. Olvassátok a pornósok reakcióit a linkelt Sword cikkben, akik közül többeket egyébként ki is tiltott a saját fiókjáról a Str8UpGayPorn.

Kinek van igaza? Valószínűleg mindenkinek, kicsit tyúk-tojás a probléma: valóban nem kéne húszfős drogos (szex)házibulikat tartani a legnagyobb koronajárvány idején New Yorkban, ahol konkrétan hűtőkamionokban tárolják már a hullákat, de azért az se túl elegáns, hogy valaki oda szarik, ahol eszik, és azok halálát kívánja, akikből egyébként él.

És ugye akkor még szó sem esett arról, hogy egyébként valószínűleg nem véletlen a Meth Gala elnevezés sem, hiszen az ilyen partikon azért hegyekben állnak a szubsztanciák, amit el is fogyasztanak; hogy mennyire közkeletű probléma a chemsex; hogy mennyire nem beszélünk a szerhasználatról; hogy mennyire általános a felnőttfilmesek között (is) a kábítószerhasználat; stb, stb, stb.

Close